Παράγκα: η ταβέρνα που βγάζει τη Ρόδο ασπροπρόσωπη
Στην τουριστική Ρόδο, η Παράγκα κάνει την ανατροπή: σερβίρει φαγητά κορυφαίας νοστιμιάς με υλικά 100% ροδίτικα, αναβιώνοντας την παραδοσιακή γαστρονομία. Ο Γιάννης Ευθυμίου είναι ένας 45άρης μάγειρας, γεννημένος στην Ψίνθο, 20 χλμ. από τα Απόλλωνα, στην καρδιά της Ρόδου, όπου βρίσκεται η «Παράγκα», το «μαγειροτεχνείο» του, όπως την αποκαλεί. Με την Απολλωνιάτισσα γυναίκα του γνωρίστηκαν […]