FEATURED

Ο Γιάννης μετάνιωσε και ζητάει συγνώμες απελπισίας στον Αντώνη Καμπουράκη.

Είναι γνωστό πώς ο σημερινός ικανότατος υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς μεγάλωσε και έπαιξε μέσα στους χώρους του Rodos Palace. Η οικογένεια Καμπουράκη τον στήριξε, αλλά ο ίδιος φάνηκε να μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο Ιούδα, που για 30 αργύρια πρόδωσε τον Αντώνη Καμπουράκη στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης,  στηρίζοντας τον σημερινό δήμαρχο Ροδίων Αλέξανδρο Κολιάδη.

Ο Ιούδας κατά τα παλιά τα χρόνια κρεμάστηκε από ένα δέντρο όταν κατάλαβε τι έκανε στον δάσκαλο του.

Στο σήμερα ο ίδιος πραγματοποιεί συναντήσεις με τον πρώην δήμαρχο ζητώντας του να τον συγχωρέσει. Γνωρίζει ότι όλα όσα έφτασαν στα αυτιά του Πρωθυπουργού της Χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Νίκο Δένδια τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Μάλιστα ο Γιάννης εκτός ότι πρόδωσε τον Αντώνη Καμπουράκη ενώ σήμερα ζητάει άφεση αμαρτιών, ήταν και ο πρωτεργάτης της προσπάθειας που βρήκε τελικά τοίχο για να εκδιωχθεί η Έφη Χαραλαμποπούλου.

Άλλωστε ο Γιάννης Παππάς ενώ στην Αθήνα βρισκόταν ο Αντώνης Καμπουράκης, ( αυτό όχι πολύ μακρυά πριν τρεις – τέσσερις μήνες ) του έκανε το τραπέζι και συζητήσανε περί των εκλογών.

Οι σχέσεις του Γιάννη με τους υπόλοιπους βουλευτές Δωδεκανήσου είναι κάκιστες. Κανένας στην ουσία δεν τον συμπαθεί και μάλιστα ο μεγαλύτερος του εχθρός μοιάζει να είναι ο Βασίλης Υψηλάντης. Είναι πλέον φανερή στην κοινωνία η φαγωμάρα η οποία επικρατεί μεταξύ τους.

Ο Μητσοτάκης δεν θα με διώξει λέει ο Γιάννης όπου σταθεί και όπου βρεθεί, αλλά ο ίδιος δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα αν το νούμερο στο καντράν δεν ικανοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Να σας πούμε ότι η έκτακτη αναχώρηση της Μαρίας Σπυράκη από την Αθήνα για την Ρόδο δεν ήταν τυχαία. Όπως τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη και άλλου μέλους της ΝΔ, ισχυρό και δίπλα στο Μητσοτάκη στο Rodos Palace για να δει τον Αντώνη Καμπουράκη.

Ο Γιάννης λίγο αργά κατάλαβε τι σημαίνει Κολιάδης. Και από όσα ο Κολιάδης του λέει ο ίδιος πιστεύει τα μισά. Καλό το παραμύθι Γιάννη αλλά δεν είχε Δράκο.

Ο Γιάννης μετάνιωσε και ζητάει συγνώμες απελπισίας στον Αντώνη Καμπουράκη. – Ενημέρωση Αιγαίου (enimerosiaigaiou.gr)

Δημοσιεύθηκε απόAigaio Team

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη