FEATURED ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Την Αναπαράσταση της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας “Καμάρι” στη Ρόδο»

«Την Αναπαράσταση της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας “Καμάρι” στη Ρόδο»

Την αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών και της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στην Αγία Λαύρα, παρουσίασε και φέτος την 25η Μαρτίου 2024 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου, γιορτάζοντας τα 203 Χρόνια της έναρξης του αγώνα της εθνικής ανεξαρτησίας, αποδίδοντας τιμή και ευγνωμοσύνη σε όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για τη δημιουργία ενός ελεύθερου, ανεξάρτητου και σύγχρονου κράτους.

Μετά την Αναπαράσταση ακολούθησαν Παραδοσιακοί χοροί.

Ανάμεσα σε άλλους έδωσαν το παρών ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Κυριάκος Κασάπης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κ.Γεώργιος Τόππος, πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων κ.α.

Συμμετείχαν οι :

Ιωσήφ Σιαλούπ, Γεώργιος Πάττας, Αλέκος  Μπάρκας, Βαλάντης Κασσανής, Βασίλης Σπανός, Αντονίνο Σιαλούπ, Θεόδωρος Δρακάκης, Μιχάλης Μανιαδής, Στράτος Παπασταματίου, Σάββας Κηπουρός,  Δημήτρης Σαλακενός, Στέλιος Διακουμής, Γιώργος Καλαεντζής, Μιχάλης Ξάνθος, Φραντζέσκος Ράμφος, Κυριακούλα Κυριαζή, Μικαέλα Σιαλούπ, Νίτσα Γερούτση, Ειρήνη Νισυρίου, Κοκώνα Τρουμούχη, Αλεξάνδρα Χαρίση, Τσαμπίκα Μιχαηλίδη,  Βαλεντίνα Γεράκου, Ιωάννα Κατσικογιάννη, Ηλιάνα Γερούτση, Μαρκέλλα Μπάρκα και Στέλλα Μορφωπού.

Βρείτε μας στο :

kamari-pastida.gr

www.youtube.com/kamaripastida

www.facebook.com/KAMARIPASTIDA

kamaripast@gmail.com

 

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη