FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΡΟΔΟΣ: Ποινική δίωξη σε 52χρονο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αλλά και οπλοκατοχή ασκήθηκε σε βάρος του 52χρονου που συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου έχοντας στην κατοχή του 373 ναρκωτικά χάπια, θρυμματιστή κάνναβη, αεροβόλο όπλο, βολίδες αλλά και μαχαίρια.

Ο 52χρονος κρατείται προκειμένου σήμερα, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Γιάννη Κοκκινογένη, να οδηγηθεί στον ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, οι οποίοι έκαναν στοχευμένο έλεγχο στο σπίτι του συλληφθέντος.

Πιο αναλυτικά, έπειτα από την αξιολόγηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 16 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα, με συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, στην κατοικία του 52χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 373 ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία.
• Θρυμματιστής κάνναβης
• Αεροβόλο τυφέκιο μαζί με 1.500 βολίδες
• 5 μαχαιριά – σουγιάδες

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και οπλοκατοχή και μ’ αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. (ΡΟΔΙΑΚΗ)

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη