FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Από το Βερολίνο οι πρώτοι τουρίστες της φετινής σεζόν στη Ρόδο – Ποδαρικό στο νησί έκανε η πτήση τσάρτερ 351 της Ryan Air.
Οι πρώτοι τουρίστες της φετινής σεζόν έφθασαν σήμερα πρώτη μέρα της άνοιξης και πρωτομηνιά, 1η Μαρτίου 2024, στη Ρόδο, με την πτήση τσάρτερ 351 της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το Βερολίνο, σηματοδοτώντας ουσιαστικά το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου στο νησί. Η επίσημη έναρξη της σεζόν στη Ρόδο τοποθετείται στις 28 Μαρτίου.
Το αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου στις 10:15 το πρωί μεταφέροντας 139 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Γερμανοί.
Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σχημάτισε, ως είθισται, αψίδα με πίδακες νερού για να καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες του νησιού.
Θερμή υποδοχή επεφύλαξε στους πρώτους τουρίστες ο Δήμος Ρόδου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού Γεώργιο Τόππο, παρουσία εκπροσώπων κι άλλων τοπικών αρχών και φορέων του τουρισμού.
Αποτελεί παράδοση πλέον, απόλυτα συνυφασισμένη με την παροιμιώδη φιλοξενία των Ροδίων προς όλους τους επισκέπτες του νησιού, η θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στους πρώτους τουρίστες η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, με τα έμπειρα στελέχη της να διανέμουν στους τουρίστες ενημερωτικό υλικό, έντυπο και ψηφιακό, μικρές ελληνικές σημαίες και δώρα με τοπικά προϊόντα.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη