FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ρόδος: Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση μαθήτριας από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Δεύτερη καταγγελία έγινε κατά του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του. 

Υπενθυμίζεται, ότι η 15χρονη μαθήτρια κατήγγειλε στις 19 Φεβρουαρίου, στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, ότι ο 59χρονος προσπάθησε να την φιλήσει στο μέτωπο και στο στήθος.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε χθες σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου από ανήλικη μαθήτρια του 59χρονου η οποία επίσης υποστηρίζει ότι ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Για την πρώτη καταγγελία, σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αυτόφωρου τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη