FEATURED ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πέντε νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα πρόσθεσε στο πρόγραμμα πτήσεών της για το 2024 η Ryanair

Πέντε νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα πρόσθεσε στο πρόγραμμα πτήσεών της για το 2024 η Ryanair, προχωρώντας σε αλλαγές στην προγραμματισμένη διεύρυνση του δικτύου της για τη φετινή, θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η low cost αεροπορική εταιρία πρόσθεσε ένα δρομολόγιο από Μιλάνο (Μπέργκαμο) προς Σκιάθο, από την πρώτη Απριλίου, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα, ένα δρομολόγιο από Στοκχόλμη (Αρλάντα) προς Ρόδο, το οποίο θα πραγματοποιείται το διάστημα από 1 Ιουνίου έως 28 Σεπτεμβρίου, δύο φορές την εβδομάδα κι ένα δρομολόγιο από Weeze προς Κως, το οποίο θα εκτελείται σε εβδομαδιαία βάση, αρχής γενομένης από τις 5 Ιουνίου.

Στις νέες προσθήκες είναι και δύο δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη, το ένα προς Ελσίνκι, από τις 2 Απριλίου, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 4 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου θα προστεθεί ένα ακόμη δρομολόγιο ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε τρία την εβδομάδα και το άλλο προς Σαράγιεβο, από τις 3 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα.

money-tourism

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη