FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

43 μετανάστες εντοπίσθηκαν στη Λέρο – Συνελήφθη ένας διακινητής

43 μετανάστες εντοπίσθηκαν χθες στη Λέρο από το Λιμενικό Σώμα σε δύο διαφορετικά περιστατικά στο νησί, ενώ στο πρώτο περιστατικό συνελήφθη και ο 34χρονος διακινητής, χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που τους μετέφερε από τα τουρκικά παράλια.

Αναλυτικότερα:

Τις πρωινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκε για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, να προσεγγίζει τις ανατολικές ακτές της Λέρου.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην παραλία, όπου εντόπισαν το εν λόγω σκάφος άνευ επιβαινόντων. Στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν δεκαοκτώ μετανάστες καθώς και ο 34χρονος αλλοδαπός χειριστής του ταχυπλόου.

Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 34χρονος για παράβαση των άρθρων 29 και 30 του Ν. 4251/14 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις) και του άρθρου 169 Π.Κ. (Απείθεια), ενώ κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκε για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους, το οποίο προσέγγισε τις ανατολικές ακτές της Λέρου και αποβίβασε ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής Λέρου εντόπισε στην παραλία “ΜΙΚΙΟ ΝΤΑΜΑΡΙ”, 25 μετανάστες, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα από ταχύπλοο σκάφος. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κρατικό Θεραπευτήριο-Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας της Λέρου για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη