FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΥΓΕΙΑ

Τι γίνεται με το ΚΑΠΗ Καλυθιών; Ζητείται καθαρή απάντηση….

Απο χθες κατακλύζεται το διαδίκτυο και όχι μόνο απο το θέμα που προέκυψε με το ΚΑΠΗ Καλυθιών. Άλλα λέει ο πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, είναι προσεκτική η διατύπωση της άποψη του και άλλα λέγονται απο υπηρεσιακούς παράγοντες. Ο κ. Τριάντος αναφέρεται σε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τον περασμένο Απρίλιο με την οποία ελήφθη η απόφαση να ιδρυθεί ΚΑΠΗ στις Καλυθιές. Μαλιστα στην απόφαση ψήφισε θετικά και ο νέος δήμαρχος Ρόδου κ. Κολιάδης, τι πρωτότυπο!….

Όλο αυτό το διάστημα προφανώς δεν στελεχώθηκε όπως θα έπρεπε και τώρα η νέα δημοτική αρχή φαίνεται οτι αποφάσισε να το λουκετάρει την ώρα που θα μπορούσε το συγκεκριμένο ΚΑΠΗ να εξυπηρετεί γύρω στους διακόσιους ηλικιωμένους. Να συμφωνήσουμε οτι θα έπρεπε στοιχειωδώς να είχε στελεχωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά γιατί δεν το κάνουν τώρα να πάρουν και τη δόξα; Να καταγγείλουν τους προηγούμενους και σωστά οτι το ίδρυσαν στα χαρτιά και αυτοί που είναι καλύτεροι, το λειτουργούν όπως πρέπει….Ένα φορέα αν έχει προβλήματα τα λύνεις εν λειτουργία, δεν τον κλείνεις….

Ένα νοσοκομείο ας πούμε που έχει ένα σωρό προβλήματα δεν λες το κλείνω και το επαναλειτουργώ όταν θα ΄είναι έτοιμο γιατί αυτό ποτέ δεν θα συμβεί….

Ο Γιώργος Τριάντος σωστά τα γράφει, “Κλείστε τα όλα. Αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να συνεχίσεις…γκρεμίζεις”! Ακούγεται, , αυτό φτάνει στα αυτιά του VERENA, θέλουμε να μην αληθεύει, οτι παρόμοιες σκέψεις υπάρχουν και για τη δομή αστέγων επειδή πρέπει να λειτουργεί και βραδυνές ώρες και δεν τους βγαίνει….

Η εν λόγω δομή έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στους αστέγους και η νέα δημοτική αρχή οφείλει να δώσει λύση στο όποιο πρόβλημα υπάρχει. Διαφορετικά ας πει στην κοινωνία οτι δεν μπορεί στοιχειωδώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών της, να το πάρει απόφαση οτι αυτό το νησί πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο! …. (γράφτηκε στο verena.gr)

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη