FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Η τύχη της Ρόδου σε μια δικαστική απόφαση: Αυτή την εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις!

Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων είναι αυτή που ξεκινά αύριο για την τύχη του δήμου της Ρόδου!

Καθ’ όλες τις ενδείξεις αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου – Εκλογοδικείου, που εκδικάσθηκε η ένσταση και η αντένσταση που έχουν καταθέσει οι Αντώνης Καμπουράκης και  Αλέξανδρος Κολιάδης,  για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του πρώτου γύρου της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η προθεσμία, βάσει νόμου είναι να εκδοθεί απόφαση εντός 20 ημερών από την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μέλη της παράταξης Καμπουράκη για την έκβαση της υπόθεσης, συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι και οι άνθρωποι του Αλέξανδρου Κολιάδη.

Στην ουσία της υπόθεσης, ο δικηγόρος και αντιδήμαρχος τώρα κ. Χαλκιάς, θεωρεί πως η ένσταση που κατατέθηκε δεν έχει στοιχεία που να ανατρέπουν το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά γενικότητες για την εκλογική διαδικασία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, δικηγόρος του Αντώνη Καμπουράκη, με δηλώσεις του, θεωρεί πως έχουν εμφανιστεί στοιχεία που δείχνουν σημαντική αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση θετικής για τον Αντώνη Καμπουράκη απόφαση,

  • ο δήμος της Ρόδου θα πρέπει άμεσα να παραδοθεί απ΄την νυν Δημοτική Αρχή
  • και ο Αλέξανδρος Κολιάδης να προχωρήσει σε νέα προσφυγή σε ανώτερο δικαστήριο, όπου αν πάλι προκύψει θετική απόφαση, τότε θα επαναληφθεί η παράδοση και παραλαβή, του Δήμου της Ρόδου! (SKYRODOS)

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη