FEATURED ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα – Το ωράριο λειτουργίας

Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά λόγω των χειμερινών εκπτώσεων.

Πρόκειται για την δεύτερη Κυριακή που τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές προκειμένου να σπεύσουν να κάνουν τις αγορές τους σε καλύτερες τιμές.

Ωστόσο η αγοραστική κίνηση είναι υποτονική.

Αυτό οφείλεται στο μειωμένο ενδιαφέρον των καταναλωτών τόσο λόγω της ακρίβειας όσο και στο γεγονός ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ήρθαν αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.

«Οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα έχουν ψαλιδίσει το διαθέσιμο προς κατανάλωση εισόδημα και αυτό το εισπράττουμε στις ταμειακές μας μηχανές», σημειώνουν έμποροι ενώ προσθέτουν ότι «ξοδεύτηκαν χρήματα μέσα στην εορταστική περίοδο, άρα δεν έχουν περισσέψει και πολλά».

Πάντως, υπογραμμίζεται ότι στην αγορά υπάρχουν δελεαστικές τιμές και η σχέση ποιότητας – τιμής είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ τονίζεται πως ήταν ικανοποιητικός ο τζίρος των εορτών.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για σήμερα Κυριακή,  είναι 11:00 – 18:00, ενώ για τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα από τις 11:00 έως τις 20:00.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη