FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: Εξελέγη το προεδρείο του νέου δημοτικού συμβουλίου Ρόδου – Κοπή πίτας κ ανεξαρτητοποιήσεις

Εξελέγη σήμερα, το νέο προεδρείο στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου. Προέδρος εξελέγη ο κ. Κασάπης Κυριάκος,  αντιπρόεδρος ο κ. Στράτος Καρίκης και γραμματέας ο κ. Νίκος Γερονικόλας.

Οι δύο πρώτοι εξελέγησαν με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, δηλαδή με 39 ψήφους, ενώ ο κύριος Γερονικόλας εξελέγη με 38 ψήφους καθώς δεν τον ψήφισε ο κύριος Κατσογριδάκης. 

Νωρίτερα, επιστολή ανεξαρτητοποίησης κατέθεσαν στο δημοτικό συμβούλιο οι κ.κ. Ευάγγελος Μανδρακός και Βαγγέλης Κατσογριδάκης, οι οποίοι ως γνωστόν κατήλθαν στις εκλογές με την παράταξη του κ. Νίκου Γερονικόλα.

Σημειώνεται ότι στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου κάθονται ξεχωριστά,  μαζί με τον κ. Μανώλη Σαρικά, ο οποίος όμως δεν κατέθεσε αντίστοιχη επιστολή. 

Ωστόσο, πριν από τις διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του περιφερειάρχη, περιφερειακών συνεργατών του και συμβούλων, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού και πολύ κόσμου. Παρών ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου, κ. Κύριλλος. 

(ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΡΟΔΙΑΚΗ – ΦΩΤΟΣ Notos News)

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη