FEATURED VIDEOS ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ποδαρικό” στο λιμάνι της Ρόδου έκανε το BLUE STAR Patmos (φωτος – βίντεο)

Το πλοίο BLUE STAR Patmos ήταν το πρώτο πλοίο της νέας χρονιάς που κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου. Έφτασε στις 6.40 το πρωί μεταφέροντας 106 επιβάτες 47 αυτοκίνητα και 2 φορτηγά. Εκτέλεσε το δρομολόγιο Πειραιάς Αστυπάλαια Κάλυμνος Κως Νίσυρος Τήλος Σύμη Ρόδος.

Το ίδιο πλοίο ήταν και το πρώτο που αναχώρησε από το λιμάνι μας το 2024. Έφυγε στις 7.30 για Καστελόριζο με συνολικά 52 επιβάτες εκ των οποίων οι 37 από άλλα λιμάνια και οι 15 από τη Ρόδο. Το πλοίο θα αναχωρήσει και πάλι στις 4 με περίπου 120 επιβάτες για Σύμη Τήλο Νίσυρο Κω Κάλυμνο Αστυπάλαια Πειραιά.

Το πρώτο πλοίο του 2024 στη Ρόδο υποδέχθηκαν ο κεντρικός πράκτορας της blue Star Σκεύος Μουγκρος και ο διοικητής του Β λιμενικού φυλακίου Γρηγόρης Κοντοβας. Στον καπετάνιο του πλοίου Γιώργο Μπαλοπητα δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον πράκτορα και αντάλλαξαν όλοι ευχές για την νέα χρονιά παρουσία αξιωματικών του λιμενικού σώματος και του πλοίου.

ΠΗΓΗ ΡΟΔΙΑΚΗ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη