FEATURED ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tα κρουαζιερόπλοιο Viking θα κάνει «ποδαρικό» στις 20 Ιανουαρίου στη Ρόδο

Στις 20 Ιανουαρίου το κρουαζιερόπλοιο «Viking» θα κάνει τελικά «ποδαρικό» στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι το κρουαζιερόπλοιο που θα μας έκανε «ποδαρικό» για το 2024 θα ήταν το «Poesia» της εταιρείας MSC στις 14 Ιανουαρίου. Ωστόσο, από την εταιρεία ακύρωσαν αυτή την προσέγγιση-οι ακυρώσεις είθισται να γίνονται-και έτσι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη νέα χρονιά θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Ρόδου στις 20 του πρώτου μήνα του νέου χρόνου-προσέγγιση που ήταν προγραμματισμένη.

«Ώθηση» στον θαλάσσιο τουρισμό από Τουρκία
Μετά την κυβερνητική εξαγγελία για τη «βίζα-εξπρές» των επτά ημερών για τους επισκέπτες από Τουρκία, ο θαλάσσιος τουρισμός από τη γείτονα χώρα φαίνεται ήδη ότι έχει πάρει μία ώθηση αφού μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί σαράντα προσεγγίσεις στο λιμάνι της Ρόδου!

Πρόκειται για κρουαζιερόπλοιοα που πραγματοποιούν τριήμερες εκδρομές από Τσεσμέ σε Ρόδο-Κω και συνεχίζουν σε άλλα νησιά.
Στο λιμάνι μας αναμένεται να βλέπουμε συχνά, κάθε τρίτη-τέταρτη ημέρα, το πλοίο “Blue Sapphire”. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες αυτοί θεωρούνται υψηλής οικονομικής στάθμης και αναμένεται να τονώσουν την τοπική αγορά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΠΗΓΗ ΡΟΔΙΑΚΗ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη