FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Θέρμαι και τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου (φωτογραφίες)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού στο πάρκο του ΘΕΡΜΑΙ, η φωταγώγηση του Δέντρου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Χατζηπέτρου και η μεγάλη συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Στις 7.30 μ.μ. ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και αμέσως μετά δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, με λάμψη σε μία υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, έκανε την εξής ανάρτηση:

Με τη μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στο πάρκο του Θέρμαι, ξεκίνησαν επίσημα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Ρόδο μας.
Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και κάθε καλό σε όλες τις Ροδίτισσες και στους Ροδίτες. Ας είναι οι γιορτές αυτές, περίοδος χαράς κι ευλογίας για όλους.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη