FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Κ.Ταρασλιάς: Η παράταξη Καμπουράκη άσκησε το έννομο δικαίωμα που είχε με την ένσταση – Εμπιστεύομαι απόλυτα την δικαιοσύνη (HXHTIKO)

«Η παράταξη Καμπουράκη άσκησε το έννομο δικαίωμα που είχε με την ένσταση που κατέθεσε. Δεν θα σχολιάσω τίποτε σε αυτή τη φάση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα την δικαιοσύνη. Ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και το επιτελείο του που ανέλαβε να κάνει την ένσταση, όφειλε να το κάνει ώστε να μην υπάρχουν σκιές σε αυτή την διαδικασία».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων με δηλώσεις που έκανε στο Notos News ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κώστας Ταρασλιάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την εξέταση της ένστασης που κατέθεσε η παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη κι έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί στο Εκλογοδικείο, στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Επιπλέον, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι παρά την απεργία των δικηγόρων που ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, θα μπορέσει να εξεταστεί η υπόθεση, αφού πρόκειται για μια πολύ σοβαρή διαδικασία.

ΗΧΗΤΙΚΟ

 

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη