FEATURED ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου για την απεργία της 22ης Νοεμβρίου

Με αφορμή την Πανελλαδική απεργία της 22ης Νοεμβρίου 2023, για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα επικείμενα φορολογικά μέτρα,  σας γνωστοποιούμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία του στην συγκέντρωση, δεν προτείνει το κλείσιμο των καταστημάτων, αλλά προτρέπει τα μέλη του να συμμετάσχουν κατά συνείδηση στις σχετικές κινητοποιήσεις  και τις  κατά τόπους συγκεντρώσεις.

Για το μικρομεσαίο εμπόριο, η υπερφορολόγηση που εισάγεται, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμάς στην ανέχεια, στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο.

Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία του Κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες και απαιτούμε να αφήσει ήσυχο ένα κλάδο που εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες, έχοντας πλήρως υιοθετήσει τα POS, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData.

Στεκόμαστε ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του σχεδίου νόμου και ζητάμε την πλήρη απόσυρσή του και την έναρξη ευρύτατου διαλόγου για την καταπολέμηση του φαινομένου της φοροδιαφυγής.

Μέσα από την συμμετοχή μας, εκφράζουμε την αγωνία για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας, για την εξωπραγματική και άδικη φορολογική αντιμετώπισή του κλάδου μας, που θα έχει καταλυτικά αποτελέσματα στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά και στην αγωνιώδη προσπάθειά  να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη