FEATURED ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Α. Λινού: Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μήνυμα των πολιτών και θέλει να είναι κυβέρνηση ή ισχυρή αντιπολίτευση

Τους λόγους της επίσκεψης της στη Ρόδο αλλά και τους λόγους που οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου περιέγραψε μιλώντας σήμερα στο Νotos News η ακαδημαικός και υποψήφια βουλεύτρια κ. Αθηνά Λινού.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στόχος της  εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαίου είναι να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ή ισχυρή αντιπολίτευση.

Η κ. Λινού σήμερα το πρωί  έχει σειρά συναντήσεων  με το διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου τις διοικήσεις του Συλλόγου Γιατρών των εργαζομένων του νοσοκομείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και τις διοικήσεις του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Αναλυτικότερα

«Ήρθα στη Ρόδο   ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να δώ την κατάσταση όλων των υγειονομικών δομών της χώρας και των φαρμακευτικών με την ελπίδα ότι θα μπορούμε να αποτυπώσουμε την κατάσταση και αν χρειάζεται βοήθεια ή ενίσχυση το σύστημα να είμαστε έτοιμοι ώστε είτε ως κυβέρνηση ή ως αντιπολίτευση να επισημάνουμε και να προσπαθήσουμε  για τη βελτίωση των πραγμάτων», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι χρειάζονται κίνητρα  ώστε οι γιατροί να πείθονται για να υπηρετούν στη Ρόδο η κ. Λινού δήλωσε:

« Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε όλη τη χώρα και είναι σημαντικότερο και μεγαλύτερο στα νησιά μας. Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ  στην προσπάθει να αναβαθμίσει και να επανιδρύσει ουσιαστικά το ΕΣΥ έχει επιλέξει να χρηματοδοτήσει πολύ περισσότερο την υγεία από ότι άλλες ανάγκες στην κοινωνία θέτοντας στόχο  το 7,5% του ΑΕΠ να διατεθεί για την υγεία και ταυτόχρονα να δημιουργηθούν και οικονομικά κίνητρα για τους γιατρούς με μισθούς στις 2.000.Επίσης στο πρόγραμμα να μονιμοποιηθούν οι έκτακτοι και να δοθούν επιπλέον κίνητρα για τη νησιωτική χώρα που είναι σημαντικά και ξεπερνούν το 50% των μισθών . Με αυτά και το υγειονομικό ισοδύναμο θα λύσουμε το τεράστιο πρόβλημα της υποστήριξης υγειονομικά των νησιών μας»

Αναφορικά με την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου η κ. Λινού τόνισε:

« Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα. Το ζητούμενο ιδανικά είναι να αναστραφούν τα αποτελέσματα της προηγούμενης εκλογικής προσπάθειας και να είναι κυβέρνηση ή ισχυρό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουμε ότι υπάρχει κινητικότητα . Πήραμε το μήνυμα καταλαβαίνουμε πως οι περισσότεροι δεν είχαν ενημερωθεί  για το πρόγραμμα μας στον τομέα της υγείας. Αυτό κάνουμε τώρα Τονίζω πόσο σημαντικό είναι να ψηφίσει κανείς ΣΥΡΙΖΑ»

ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη