FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι δημοπρασίες παραχώρησης για τις παραλίες – Αναλυτικά όλες οι τοποθεσίες….. εκτός της ΕΤΑΔ

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες παραχώρησης απλής χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού για την τριετία 2023-2025.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε, εδώ και λίγες ημέρες, τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες παραχώρησης απλής χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού για την τριετία 2023-2025.

Σημειώνεται πως η χρήση αυτών δεν είναι η ίδια για όλες τις παραλίες και είναι προκαθορισμένη. Όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση οι δημοπρασίες αφορούν χρήση ή τοποθέτηση «ομπρελοκαθισμάτων» «ομπρέλες – ξαπλώστρες», «τοποθέτηση καντίνας και ομπρελοκαθισμάτων», καθώς και «τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής» μεταξύ άλλων.

Με τις εν λόγω ηλεκτρονικές δημοπρασίες συνεχίζεται, για έκτη χρονιά, η επιτυχημένη προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή ενδιαφερομένων, η οποία θα συμβάλει στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων, καθώς και η διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών τα επόμενα χρόνια.

Δείτε εδώ όλες τις δημοπρασίες που έχουν αναρτηθεί στο e-auctions:

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη