FEATURED ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Υπηρεσιακός Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου μετά την παράδοση από την Χρυσή Βιτσιλάκη

Υπηρεσιακός πρύτανης  θα έχει για λίγο καιρό την ευθύνη διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αυτό θα συμβεί γιατί  χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών δεν επαρκεί για να γίνει η εκλογή πρύτανη μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Έτσι στο τέλος του Ιουνίου που θα πρέπει να παραδώσει την Πρυτανία  η κ Χρυσή Βιτσιλάκη θα τοποθετηθεί υπηρεσιακός πρύτανης που θα είναι ένα  από τα αρχαιότερα μέλη της ΔΕΠ και θα είναι  ο κ. Α Τόμπης.

Ήταν ξανά πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από το 2016 μέχρι το 2020.

Σημειώνεται ότι μετά  από επαναληπτικές εκλογές εκλέχθηκαν στις  14 Ιουνίου  τα 5 εξωτερικά μέλη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κλείνοντας μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει από τις 3/11/2022. Είχε προηγηθεί η εκλογή των έξι εξωτερικών μελών δηλαδή των ανθρώπων που προέρχονται από την κοινωνία της Ρόδου.

Τώρα θα εκδοθεί ΦΕΚ με τα ονόματα του συμβουλίου και τα 11 στο σύνολο μέλη θα εκλέξουν τον πρύτανη από τα έξι εσωτερικά μέλη.

Θα προηγηθεί ένα διάστημα  επτά ημερών από την έκδοση του ΦΕΚ και τη συνεδρίαση για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.

 

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη