ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο

Εξιχνιάστηκαν χθες (12Ιουνίου 2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και εντοπίσθηκε ο δράστης.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό που, όπως διακριβώθηκε,κατά το τελευταίο εξάμηνο προέβαινε συστηματικά σε κλοπές δίκυκλων οχημάτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και χρησιμοποίησε τα εξαγόμενα εξάρτημα για επισκευές άλλων οχημάτων,με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την έως τώρα διερεύνηση της υπόθεσης έχουν εξιχνιαστεί – ταυτοποιηθεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπής δίκυκλων μοτοσικλετών, από διάφορες περιοχές της Ρόδου.

Σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φανάρια, καντράν, πλαστικά καλύμματα και προστατευτικά μέρη, κάθισμα,ντεπόζιτα βενζίνης, σχάρες, εξατμίσεις, ρόδες, αμορτισέρ, εξαρτήματα φρένων, καλώδια, φίλτρα καρμπιρατέρ, μοτοποδήλατο με απόξεση στον αριθμό πλαισίου και κινητήρα,σκελετός μοτοσικλέταςμε απόξεση στον αριθμό πλαισίου, κ.α.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως η δράση του και να ταυτοποιηθεί η προέλευση όλων των ανευρεθέντων αντικειμένων.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη