FEATURED ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο μικρός Θανάσης που άφησε τον Αλέξη Τσίπρα με το στόμα ανοιχτό

Το ενδιαφέρον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην Τήλο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, κίνησε ένας μαθητής με ιστορικές γνώσεις και ικανότητα ανάλυσης.

Ο μικρός Θανάσης, μαθητής της ΣΤ’ Δημοτικού, είπε στον κ. Τσίπρα ότι “στην ιστορία της χώρας μας, η χώρα προόδευσε όταν στηρίζονταν οι αδύναμοι και οι φτωχοί, με αποτέλεσμα να ανθίζει το εμπόριο και η γεωργία” και μάλιστα τον ρώτησε για τον πληθωρισμό.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του εξήγησε ότι “όταν οι τιμές στο ρεύμα, στο σούπερ μάρκετ, στην βενζίνη ανεβαίνουν και οι μισθοί παραμένουν σταθεροί ή αυξάνονται λιγότερο από τις τιμές υπάρχει πρόβλημα” προσθέτοντας “και άρα τι πρέπει να κάνουμε; Το είπες μόνος σου. Να στηρίξουμε τους αδύναμους”.

Ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι’ αυτήν την επαφή λέγοντας χαρακτηριστικά στο μικρό “εσύ Θανάση είσαι πολύ δυνατός”.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη