FEATURED ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δρ Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Δήμου Καρπάθου

27/04/2022

Κυριε Δήμαρχε

Κύριε πρόεδρε,

όταν πριν από δύο χρόνια περίπου βρέθηκα για πρώτη φορά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου , εκλεγμένος από τους συμπολίτες μου δημοτικός σύμβουλος, αισθανόμουν τιμή και αισιοδοξία καθώς θα προσπαθούσα να προσφέρω ό,τι καλύτερο στον τόπο στον οποίο επέλεξα να ζήσω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

Δυστυχώς, η πεποίθηση μου αυτή απεδείχθη κατώτερη των προσδοκιών μου.

Η προσπάθεια συνεννόησης και συνύπαρξης εικοσιενός ατόμων, ταγμένων να βοηθήσουν τον τόπο τους κατέστη αδύνατη. Οι λόγοι γι’ αυτό είναι γνωστοί σε όλους όσους παρακολουθούν τα πειραγμένα του εκάστοτε δημοτικού συμβουλίου αλλά και γενικότερα την πορεία της δημοτικής αρχής την παρούσα διετία.

Αισθάνομαι λύπη και πικρία καθώς η κάτωθι απόφαση μου προσφέρει απογοήτευση στους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την επιλογή τους. Όμως, οι προσωπικές αξίες και η ηθική μου, δε μου επιτρέπουν επ’ ουδενί να συνεχίσω τη θητεία μου στο υπάρχον δημοτικό συμβούλιο.

Ως εκ τούτου, κύριε πρόεδρε, με το παρόν, σας υποβάλλω την παραίτηση μου από δημοτικός σύμβουλος.

Δημήτρης Π Σπανός dds

Αρχική

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη