FEATURED ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΥΓΕΙΑ

Τηλεφωνική απάτη με θέμα την τρίτη δόση και το Νοσοκομείο Καρπάθου!

Καταγγελίες έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου και την Αστυνομία, από ηλικιωμένους που ζουν στο νησί οι οποίοι ανέφεραν ότι άγνωστος τους κάλεσε στο τηλέφωνο προσποιούμενος ότι είναι γιατρός και καλεί από το Νοσοκομείο του νησιού.

Ο άγνωστος χρησιμοποιεί το όνομα γιατρού και από τους ηλικιωμένους ζητά έναν αριθμό  τραπεζικού λογαριασμού, για να τους αποζημιώσει! Αναφέρει ότι θα καταθέσουν 150 ευρώ, σε εκείνους που είχαν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Στη συνέχεια τους στέλνει ένα μήνυμα το οποίο έχει ένα link και τους λέει να μπουν να το ανοίξουν για να τους υπό κλέψει στοιχεία και να τους εξαπατήσει για να τους αφαιρέσει χρήματα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου, όπως ενημερώνει επίσημα η διοικούσα επιτροπή, δεν έχει επικοινωνήσει, ούτε έχει ζητήσει τραπεζικούς λογαριασμού από πολίτες και ζητά από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχονται. Το Αστυνομικό τμήμα της Καρπάθου έχει ήδη ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη