FEATURED ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ΕΑΑΣ Ρόδου – Παραρτήματος Δωδεκανήσου

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στα γραφεία του Παραρτήματος Δωδεκανήσου-Ρόδος, οργανώθηκε εκδήλωση ανταλλαγής ευχών με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Παραρτήματος, ενώ τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν μόνιμα στελέχη κα κληρωτοί οπλίτες-μουσικοί της 95 ΑΔΤΕ, οι οποίοι μας χάρισαν συγκινητικές στιγμές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα – έντονη βροχόπτωση. Τα ποιο ‘’τολμηρά’’ μέλη μας, κατάφεραν να μετακινηθούν και να παραστούν στην εκδήλωσή μας- τους ευχαριστούμε θερμά.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου παραδόθηκαν σε Μονάδες, δώρα της Ε.Α.Α.Σ. , που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες των Φυλακίων της 95 ΑΔΤΕ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε , τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υπτγο κ. Γεώργιο Μανουρά και τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ/ΜΣΕΘ για την υποστήριξή τους και την ευγενική διάθεση του τμήματος της Μουσικής του Σχηματισμού.

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου σας εύχονται, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη