FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εσωτερικών της Γερμανίας – “Αποθηκεύστε βασικές προμήθειες σε τρόφιμα”

Γερμανία: Γιατί η υπουργός Εσωτερικών συνέστησε στους πολίτες να κάνουν προμήθειες σε τρόφιμα και υγρά

Σε μια απίστευτη σύσταση προς τους πολίτες προέβη η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φέζερ, η οποία συμβούλευσε τους Γερμανούς να κάνουν προμήθειες σε τρόφιμα και υγρά, αλλά χωρίς…πανικό.

Μέσω συνέντευξής της στην Handelsblatt, η υπουργός δήλωσε πως «οι Γερμανοί πολίτες καλό θα είναι να είναι εφοδιασμένοι στα σπίτια τους με βασικές προμήθειες σε τρόφιμα». Η Φέζερ αιτιολόγησε, λέγοντας ότι η Γερμανία κινδυνεύει από κυβερνοεπιθέσεις, ικανές να προκαλέσουν καταστροφές σε βασικές υποδομές ύδρευσης και παροχής ηλεκτρικού.

Μάλιστα, η υπουργός παρέπεμψε τους πολίτες σε μια ειδική λίστα της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις προμήθειες που πρέπει να έχει κανείς σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Σύμφωνα με την λίστα, οι προμήθειες αυτές είναι: «10 λίτρα σε νερό και υγρά, 3,5 κιλά σιτηρά, ψωμί, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, 1,5 κιλό κρέας, ψάρι, αυγά». Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας συστήνει στους πολίτες να δημιουργήσουν σταδιακά τα αποθέματά τους και να μην σπεύσουν να αγοράσουν όλες τις προμήθειες μεμιάς, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ελλείψεις και κατάσταση χάους στις αγορές.

 

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη