FEATURED ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Το παράπονο του Γιώργο Δανά….εμπνευστή όλης αυτής της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου με την ονομασία « the cup of Rhodes knights”

Το παράπονο του Γιώργο Δανά…… εμπνευστή όλης αυτής της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου με την ονομασία « the cup of Rhodes knights” στην μνήμη του Στέργου και της Ελπίδας Δανά. Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες όπως είναι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα ο κύριος Νικολής εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού αλλά κ άλλοι που επι 8 χρόνια βρίσκουν ξεχωριστές δικαιολογίες για να μην δεχτούμε χορηγία απ’ την περιφέρεια . Την μια δεν χρηματοδοτούν ποδοσφαιρικά τουρνουά την άλλη δεν μπορούν γιατί είναι στην μνήμη των γονιών μου και υπάρχουν τα ονόματα στην μέση την άλλη διότι υπάρχει μικρή οικονομική συμμετοχή των παιδιών απ’ την Ρόδο , τελευταία ότι δεν είμαστε ακόμη στο μητρώο ώσπου ο ίδιος μας είχε πει ότι κάτι θα κάνουμε εφέτος ( υπήρχε πρόταση και δυνατότητα συν διοργάνωσης με άλλο σωματείο), επι 2 μήνες άφαντος και πάντα η απάντηση του όταν κατέβω θα μιλήσουμε……. Κάτι που δεν έγινε ποτέ…Ε λοιπόν 8 χρόνια μηδέν ευρώ 8 χρόνια η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μας γυρνάει την πλάτη επειδή υπάρχει αυτός ο άνθρωπος σε αυτή την θέση. Είναι αυτός που με κατηγορεί ότι με πλήρωσε στην Αέρα σαν πρόεδρος κι εγώ δεν τον ψήφισα ( ποτέ δεν τον είχα πρόεδρο και ποτέ δεν πήρα χρήματα απ’ τον ίδιο ) . Είναι ο άνθρωπος που επι 2 χρόνια έχει δώσει πάνω από 20.000 ευρώ σε υποδεέστερο τουρνουά σε άλλο νησί , είναι ο άνθρωπος που δίνει χρήματα σε τουρνουά σκάκι , τάβλι , τένις , βόλεϊ , μαραθώνιο , ποδηλασία , μερικά από αυτά χωρίς επίσημα έγγραφα διεθνούς επίσημης διοργάνωσης ώστε να καταγράφει κάποιο επίσημο ρεκόρ. Βέβαια υπάρχουν αλλά συμφέροντα που μόνο αυτός ξέρει . Δεν φοβάμαι να πω την γνώμη μου γιατί λέω αλήθειες και εύχομαι να πάρω απάντηση για να τους αποδείξω τα πάντα με επιχειρήματα και αποθηκευμένα μηνύματα τους, εύχομαι ο κύριος Χατζημάρκος επιτέλους να γνωρίσει το συγκεκριμένο τουρνουά και να το στηρίξει αφού οι σύμβουλοι του συνεχώς μας απορρίπτουν ,φαντάζει η μόνη λύση γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα  και φιλοδοξίες. Τέλος είναι κρίμα ένα τόσο μεγάλο τουρνουά που όπως λένε οι άνθρωποι των μεγάλων ΠΑΕ ένα από τα 3 καλύτερα στην Ελλάδα για την εποχή αυτή να μην υπάρχει ποτέ στην αφίσα μας η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου .

Για την Ιστορία εφέτος συμμετείχαν 1500 παιδιά φιλοξενήθηκαν 800 άτομα στο νησί μας και για 5 ημέρες κινήθηκαν στις αγορές του νησιού μας. Εργάστηκαν επι πληρωμή επιτροπές σε γήπεδα ,Κηρύκεια, διαιτητές , γιατροί , καλλιτέχνες , προσωπικό γηπέδων .

Στο τουρνουά μας εφέτος αγωνίστηκαν ομάδες από Γαλλία ( Μαρσειγ), Τουρκία (Φενέρμπαχτσε , Μαρμαρις , Ντατσα), ΠΑΕ στην Ελλάδα ( Ολυμπιακός , ΑΕΚ, Ιωνικός ) και πάρα πολλές ομάδες απ’ τα γύρω νησιά μας . Ευχόμαστε την νέα χρόνια να υπάρχει άλλο άτομο σε αυτή την θέση που να μην βάζει τον εγωισμό του πάνω απ’ το καλό του τόπου του .

Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή σεζόν σε όλο τον κόσμο με υγεία!!

Με εκτίμηση Γιώργος Δανάς

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη