ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός στην Κω: Εξαφανίστηκε 27χρονη από την Πολωνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 15 Ιουνίου.

Πρόκειται για την 27χρονη Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, υπήκοο της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της Αναστάζια Πατρίτσια στις 15 Ιουνίου  και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Πηγή Skai.gr

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη