FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει τελικά ο Αντώνης Καμπουράκης

Αναίρεση της απόφασης που έλαβε το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου 2ο Τμήμα (διαδικασία εκλογικών διαφορών), αναφορικά με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στη Ρόδο, κατέθεσε στο ΣτΕ η παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η αναίρεση κατατέθηκε πριν από λίγο από τους νομικούς της παράταξης κ.κ. Ανδρέα Λοβέρδο, Λάμπρο Πάσχο και Δημήτρη Βερβέρη και περιλαμβάνει τα σφάλματα που έχει εντοπίσει η πλευρά του κ. Καμπουράκη αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση.

Τα σημεία αυτά που έχουν επισημανθεί και στην ένσταση που είχε κατατεθεί αλλά απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, αναφέρονται στην αναίρεση και ζητείται να «ακυρωθεί» η πρωτόδικη απόφαση από το ΣτΕ.

Η προθεσμία για την κατάθεση της αίτησης αναίρεσης λήγει την Πέμπτη και μετά από αυτή την εξέλιξη, ο φάκελος της υπόθεσης θα μεταβιβαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και θα κληθεί να την εξετάσει και να λάβει απόφαση.  (ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ)

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη