FEATURED ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Στο πένθος και πάλι η Ρόδος – Έφυγε από τη ζωή 18χρονος συμπολίτης μας

Κατέληξε χθες, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου, ένας 18χρονος ροδίτης ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρόδου – Καλλιθέας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου, το δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ο νεαρός (κοντά στο σούπερ – μάρκετ ΑΒ) προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι το όχημα διέλυσε το πλαϊνό μέρος της στάσης περνώντας μέσα από τα τζάμια!

Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, 8 μέρες μετά κατέληξε. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη