FEATURED ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σπούδασε στην Anko, τη Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων

Αναγνωρισμένη πιστοποίηση για διεθνή καριέρα μόνο στην Anko!
Ι.Ι.Ε.Κ. – Κ.Δ.Β.Μ. 1 & 2 www.anko.edu.gr και eLearning www.my.anko.edu.gr Τηλ. 22414 01016
Oι σπουδαστές μας ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας αποφοιτώντας από τα τμήματα IEK Μαγειρικής – Γαστρονομίας, Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας, Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Αισθητικής.
• Παρακολουθούν εξειδικευμένα ταχύρρυθμα προγράμματα στο ΚΔΒΜ, καινοτόμα σεμινάρια όπως Revenue Management, Destination Marketing, Guest Relation, Event Management, Vegan Μαγειρική και πολλές άλλες θεματικές.
• Οι εκπαιδευτές είναι υψηλόβαθμα στελέχη του τουρισμού με άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία.
• Είναι εξασφαλισμένη η δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε έγκριτα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια όπως το University of Bournemouth στην Αγγλία, το B.H.M.S. στην Ελβετία και το Vatel στη Γαλλία.
• Η ισχυρή διασύνδεση του Γραφείου Σταδιοδρομίας με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες προωθεί έμπρακτα σπουδαστές και αποφοίτους σε θέσεις εργασίας αντάξιες των προσδοκιών τους. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα στις Ημέρες Καριέρες της Anko όπου περισσότερες από 60 ηγετικές επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου, 300 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, σπουδαστές και καθηγητές συναντώνται δημιουργώντας την κατάλληλη υποδομή για συνεργασία. Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η γνώση και οι αξίες μας, αναγνωρίζονται από του εκπροσώπους του Τουρισμού και συνυπογράφουν ότι «Μαζί χτίζουμε καριέρες»!
Σήμερα, η υψηλή ποιοτική εκπαίδευση εξελίσσεται και προσφέρεται μέσω τηλεκπαίδευσης, επεκτείνοντας τον ορίζοντα και τις δυνατότητες παρακολούθησης μέσω e-learning μαθημάτων Εστίασης, Ομορφιάς και Ξενοδοχειακών Σπουδών.
• Καινοτόμα σεμινάρια
• 2000 videos
• Δια δραστικές ασκήσεις
• Άμεση επικοινωνία
• Διεθνή πιστοποίηση
• Εγγύηση καριέρας
Όπου και αν βρίσκεσαι, την ώρα που σε εξυπηρετεί, στο δικό σου ρυθμό.
Γιατί στην Anko εσύ είσαι το επίκεντρο!

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη