FEATURED ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σκανδαλίδης προς Τσίπρα: «Άσε ήσυχο τον Ανδρέα, τι σχέση έχεις εσύ;»

Αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Κώστας Σκανδαλίδης σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok

Εκλογές 2023 - Σκανδαλίδης προς Τσίπρα: «Άσε ήσυχο τον Ανδρέα, τι σχέση έχεις εσύ;»

Εκλογές 2023 – Σκανδαλίδης προς Τσίπρα: «Άσε ήσυχο τον Ανδρέα, τι σχέση έχεις εσύ;»© Newsbomb

Αιχμηρός προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, μετά τις αναφορές του πρώτου για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί στην διακυβέρνηση και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου, όμως αυτή τη φορά, υπήρξε αντίδραση από το στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, μέσω προεκλογικού βίντεο που ανάρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok, άφησε σαφείς αιχμές κατά του Αλέξης Τσίπρα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά, «άσε ρε φίλε ήσυχο τον Αντρέα, τι σχέση έχεις;»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πιο πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου έγινε κατά την προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε πώς μπορεί το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη