FEATURED ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ρόδος: Κατέπλευσε χθες το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς – Θετικά τα μηνύματα για το 2024

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο για το 2023 προσέγγισε χθες το πρωί το  λιμάνι της Ρόδου. Πρόκειται για το Silver Moon το οποίο μετέφερε στο νησί περίπου 300 επιβάτες.

Σημειώνεται ότι ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο προσέγγισε χθες το λιμάνι του νησιού, το Clio, χωρίς ωστόσο να μεταφέρει επιβάτες παρά μόνο το πλήρωμά του. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στη Ρόδο  μέχρι και τον Μάρτιο του 2024.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, τα μηνύματα για την νέα χρονιά είναι ενθαρρυντικά, καθώς υπολογίζεται ότι το 2024 θα προσεγγίσουν το λιμάνι της Ρόδου 409 κρουαζιερόπλοια, αριθμός που θα ξεπεράσει τα νούμερα του 2023, ωστόσο στο πρόγραμμα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, όπως κάθε χρόνο.

Το κρουαζιερόπλοιο, που θα κάνει «ποδαρικό» στο λιμάνι της Ρόδου για το 2024, αναμένεται να είναι το Viking Saturn στις 20 Ιανουαρίου, με εκατοντάδες επιβάτες, τους οποίους θα υποδεχθούν τοπικοί φορείς με παραδοσιακά γλυκίσματα.

Τον Ιανουάριο θα καταπλεύσει άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του νησιού, ενώ η κίνηση θα αυξηθεί κατακόρυφα από τον Μάρτιο, οπότε και ξεκινάει επίσημα η τουριστική περίοδος.

Φωτογραφία: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη