FEATURED ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ρόδος: Από εγκεφαλίτιδα πέθανε η 5χρονη – Την Πέμπτη η κηδεία της

Από εγκεφαλίτιδα έπασχε η 5χρονη που άφησε εχθές την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, έπειτα από είκοσι ημέρες νοσηλείας.

Την αιτία θανάτου του παιδιού γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Σημειώνεται πως το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αφορμή μία σοβαρή κρίση επιληψίας και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα στα τέλη του περασμένου μήυνα είχαν προβεί και σε χειρουργείο.

Δυστυχώς όμως εχθές η 5χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς και την οικογένειά της από τη Ρόδο, για δεύτερη φορά μάλιστα, καθώς το 2014 είχαν χάσει από την ίδια ασθένεια και την αδερφή της, ενάμιση ετών, τότε.

Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι.

Στη γειτονιά των αγγέλων, θα βρίσκεται από αύριο το μεσημέρι η 5χρονη Εβίνα από τη Ρόδο, η οποία έχασε τη ζωή της, ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η ίδια οικογένεια είχε χάσει και ένα ακόμα παιδάκι, μόλις 18 μηνών, πριν από 10 περίπου χρόνια. Το πεντάχρονο παιδί νοσηλευόταν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως ανακοίνωσαν με αγγελτήριο θανάτου στη «Ρ» τα μέλη της οικογένειάς της, η κηδεία της μικρής Εβίνας, θα γίνει αύριο Πέμπτη στην 1μμ στον ιερό ναό Ταξιαρχών (κοιμητήριο Ρόδου).

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν το έργο σωματείου “ΠΝΟΗ” – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού. Τηλ. 210 7486801-2

Alpha Bank.: IBAN: GR5501401120112002002014561 (ΠΗΓΗ ΡΟΔΙΑΚΗ)

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη