FEATURED ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μάνος Κόνσολας ζήτησε την ενίσχυση των δύο βάσεων του ΕΚΑΒ σε Ρόδο και Σύρο

«Αποτελεί αναγκαιότητα η αναδιάρθρωση της λειτουργίας των βάσεων του ΕΚΑΒ σε Σύρο και Ρόδο, αφού ένα μεγάλο μέρος των αεροδιακομιδών γίνεται από τις νησιωτικές περιοχές», τόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας με το οποίο δημιουργείται Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.

Ο Μάνος Κόνσολας ζήτησε την ενίσχυση των δύο βάσεων του ΕΚΑΒ σε Ρόδο και Σύρο με πτητικά μέσα και προσωπικό.

Τόνισε ότι το ιπτάμενο προσωπικό του ΕΚΑΒ που συνοδεύει ένα ασθενή από τη Ρόδο προς την Αθήνα, πολλές φορές παραμένει εκεί, αφού υπάρχουν δυσκολίες για την επιστροφή του με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά.

Για αυτό και υπάρχει η άμεση ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό των βάσεων του ΕΚΑΒ σε Σύρο και Ρόδο, αλλά και η επιχειρησιακή αναβάθμιση αυτών των βάσεων.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη