ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη ανάγκη για αίμα των ομάδων ρέζους θετικό και αρνητικό στο Νοσοκομείο Ρόδου!

Μεγάλη είναι η ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο της Ρόδου όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών .

«Υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ στις ομάδες αίματος 0+, 0- για να καλυφθούν άμεσα (μέχρι την επόμενη εβδομάδα) οι πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία.Για αυτό η συμμετοχή όλων και περισσότερων αιμοδοτών σε αυτή την αδιάκοπη διαδικασία είναι αναγκαία και εκτιμάται από την ίδια την κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ανάγκες για αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου είναι πολύ μεγάλες και ειδικά αυτή την περίοδο του καλοκαιριού.

Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ μας Αιμοδοτώντας και ενισχύοντας τα Τμήματα Αιμοδοσίας και Μεσογειακής Αναιμίας.

Λόγω μεγάλων αναγκών που προκύπτουν καθημερινά σε αίμα, και των χαμηλών αποθεμάτων που υπάρχουν, προκύπτει ανάγκη για προσέλευση αιμοδοτών.

Παρακαλούμε όλους τους αιμοδότες μας όπως προσέλθουν για να αιμοδοτήσουν.

Υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ στις ομάδες αίματος 0+, 0- για να καλυφθούν άμεσα (μέχρι την επόμενη εβδομάδα) οι πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Για αυτό η συμμετοχή όλων και περισσότερων αιμοδοτών σε αυτή την αδιάκοπη διαδικασία είναι αναγκαία και εκτιμάται από την ίδια την κοινωνία.

Κάνετε ένα μεγάλο καλό στους συνανθρώπους μας!

“Δώσε αίμα, σώστε μία ζωή”

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όλη την επικράτεια και επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων ταυτοτήτων  από την αστυνομία.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη