FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Καλά στην υγεία τους οι δύο άντρες που τραυματίστηκαν στ’ Αφάντου από επίθεση ανηλίκου με μαχαίρι

Καλά είναι στην υγεία τους ο 39χρονος και ο 26χρονος που τραυματίστηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στ’ Αφάντου από δύο αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου που χειρίστηκαν την υπόθεση, συνέλαβαν έναν 17χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία που φέρεται να είναι ο ένας εκ των δραστών, αλλά και τον 48χρονο πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής που φέρεται, ότι την ώρα του καβγά ήταν μαζί με τον 17χρονο που συνελήφθη.

Το επεισόδιο συνέβη στις 10 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 17 Μαρτίου 2024, σε παρακείμενο από την πλατεία δρόμο του χωριού Αφάντου και σε ώρα που πλέον δεν υπήρχε κόσμος από το καρναβάλι, το οποίο είχε λήξει από νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 17χρονος Αλβανός που συνελήφθη μαζί με τον συμπατριώτη του που αναζητείται, συνεπλάκησαν και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι ή σουβλί) στην κοιλιακή χώρα τους δύο ημεδαπούς ηλικίας 26 και 39 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας, ενώ συνελήφθη ο 17χρονος Αλβανός, αλλά και ο 48χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος των συλληφθέντων κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία. ΡΟΔΙΑΚΗ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη