FEATURED ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Η συνάντηση των σοφών και η αντίδραση των Νεοδημοκρατών στη Ρόδο!

Απαράδεκτες συμπεριφορές και τρόποι που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του επικεφαλής της πόλης, χρεώνονται από ιδιαίτερα σημαίνοντες παράγοντες της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στον νέο δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη!

Οι τακτικές των αποστάσεων και της δημιουργίας εντυπώσεων για διάφορα θέματα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσαν κυριολεκτικά την οργή και ουσιαστικά έφεραν στο προσκήνιο την ούτως ή άλλως διασπασμένη εικόνα του κόμματος, όχι βέβαια στην βάση αλλά στα κορυφαία διοικητικά στελέχη της περιοχής για τον αυτονόητο λόγο πως έχουν απομονώσει την Νέα Δημοκρατία από τα γινόμενα ή τεκταινόμενα του τόπου.

Κορυφαίο στέλεχος διαμήνυσε σήμερα σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πως η κατάσταση δεν πάει άλλο, ελλείψει ανθρώπων που δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρεται πως σήμερα το πρωί έγινε μια πρώτη συνάντηση πέντε στελεχών του κόμματος στη Ρόδο, που θέλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να “κλειδώσουν” εμφάνιση μιας κίνησης πολιτών, με στόχο όπως ελέχθη, “να μην χαθεί κανένας“, λόγω των “ηγεσιών” και των πρακτικών που ακολουθούν.

Αφορμή ήταν μια συνάντηση …σοφών που έγινε, που ουσιαστικά ήταν μια παρουσία του βαθέως ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος, με συμβουλευτικούς ρόλους στον Αλέξανδρο Κολιάδη, υπό τα βλέμματα του πρώην ΣΥΡΙΖΑ και νυν Νέας Αριστεράς!

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: skyrodos

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη