ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδια και φθορά ξένης περιουσίας στην Ψαροπούλα. Η ανακοίνωση του Δήμου Ρόδου

Ανακοίνωση εκδόθηκε από το Δήμο Ρόδου με αφορμή επεισόδια και φθορές που έγιναν στην περιοχή της Ψαροπούλας μετά τη σφράγιση καταστημάτων εστίασης που είχαν πόστα στην παραλία σε εφαρμογή απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Με  αφορμή την πρόκληση επεισοδίων και τη φθορά ιδιωτικής περιουσίας από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες στην περιοχή της Ψαροπούλας, η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη, δηλώνει τα ακόλουθα:

 Πληροφορούμενοι ότι απογευματινές ώρες της 18ης Ιουνίου 2023, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, προκάλεσαν φθορές σε ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια στην περιοχή της Ψαροπούλας και πέταξαν στρώματα και καρέκλες στη θάλασσα, προκαλώντας ζημιές σε ιδιωτικές περιουσίες άνω των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€), η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη, καταδικάζει απερίφραστα τη φθορά ιδιωτικής περιουσίας Ρόδιων πολιτών από αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, την εκδήλωση βίαιων συμπεριφορών και την πρόσκληση κοινωνικής αναταραχής.

Καλεί τη Δικαιοσύνη να ενεργήσει άμεσα προτού προκληθεί περαιτέρω κοινωνικός αναβρασμόςμε μη αναστρέψιμες συνέπειες και τους πολίτες της Ρόδου να διατηρήσουν τη νηφαλιότητα και την ομοψυχία τους, συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της ειρήνης.

 

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη