FEATURED ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εξελέγει στην Πολιτική Επιτροπή στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο ΜΗΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα μέλη του κόμματος για την τιμή, που μου έκαναν να με εκλέξουν μέλος στην Πολιτική Επιτροπή στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που διεξήχθη από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo.
Δέσμευση μας να εργαστούμε όλοι μαζί, αναπτύσσοντας στενούς δεσμούς συνεργασίας με εντιμότητα, σύνεση και καθαρή συνείδηση, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα της κοινωνίας. Να πορευτούμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί .
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολλαπλές διεθνείς κρίσεις και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με υπευθυνότητα, σοβαρότητα , με ένα και μοναδικό χρέος να στέκεται δίπλα στους πολίτες και να προστατεύει τους αδύναμους, εξαντλώντας τα περιθώρια στήριξης της κοινωνίας.
Έτσι πορευόμαστε για μια καλύτερη ζωή, όπου οι πολίτες είναι ασφαλείς γιατί νοιώθουν ότι το κράτος είναι μαζί τους!
Σας ευχαριστώ και πάλι!

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη