FEATURED ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΡ: «Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής»

«Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00μμ, με τηλεδιάσκεψη λόγω απουσίας του Προέδρου του Ε.Κ.Ρ, Παναγιώτη Εγγλέζου, και του Αντιπροέδρου, Αθανασίου Σταμούλη, συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή και στήριξη του Ε.Κ.Ρ στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 για τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε το Ε.Κ.Ρ να στηρίξει την εκδήλωση και καλεί τα σωματεία-μέλη του να πράξουν το ίδιο.

Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους εργαζομένους την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:00πμ στο Ε.Κ.Ρ για να τιμήσουμε όλοι μαζί τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών εκφράζοντας τη θλίψη μας και την συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                  ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη