FEATURED ΡΟΔΟΣ

Δυό διμοιρίες ΜΑΤ στη Ρόδο, όλος ο Αρχάγγελος στο πόδι από την άλλη – Από το βράδυ περιφρουρείται από τους κατοίκους του!

Αγρια νύχτα στον Αρχάγγελο και άγριες διαθέσεις μεταξύ όλων των κατοίκων που είναι κυριολεκτικά στο πόδι!

Νέοι, μικροί και μεγάλοι, γέροι και γριές, όλοι είναι στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου με τα Στεγνά. Από την άλλη δυό διμοιρίες ΜΑΤ έχουν έρθει στη Ρόδο για την αυριανή μέρα…

Οπως αναφέρεται οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ακροβολισμένοι στα δεξιά και στ’ αριστερά του δρόμου προς τα Στεγνά, κοντά στη διασταύρωση με την Ρόδου Λίνδου. Οι πληροφορίες που ήρθαν στους κατοίκους, πως δυό διμοιρίες ΜΑΤ έχουν έρθει στη Ρόδο για να λάβουν μέρος σε μέτρα καταστολής αύριο, έκανε τους κατοίκους ακόμη πιο “άγριους”, επιζητώντας όλους τους τρόπους για να μην γίνουν κατεδαφίσεις στα Στεγνά αύριο.

Ηδη από την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική της Γεωργίας, ο κόσμος που συγκεντρώνεται δείχνει την ανεξέλεγκτη κατάσταση που διαμορφώνεται.

Από τις 09:45 φωτιές έχουν ανάψει οι συγκεντρωμένοι, δεξιά και αριστερά του δρόμου, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αποφασιστικότητα “με όλους τους τρόπους” για να εμποδίσουν ΜΑΤ και χωματουργικά μηχανήματα να πλησιάσουν προς τον οικισμό των Στεγνών

ΝΩΡΙΤΕΡΑ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Ιδιαίτερα αφιλόξενη θα είναι από σήμερα το βράδυ η περιοχή του Αρχαγγέλου και σαφώς εχθρικοί θα είναι οι κάτοικοι για όσους θελήσουν να μετακινηθούν, με όποιο τρόπο και με όποιο μέσο προς την περιοχή των Στεγνών!

Σήμερα το απόγευμα εν όψει των πληροφοριών πως αύριο στα Στεγνά θα μεταβούν συνεργεία για να αρχίσουν κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και μάλιστα όχι αυτών που είναι στην πρώτη γραμμή της θαλάσσιας ζώνης αλλα στα δυτικότερα και δεξιά από τον παραλιακό δρόμο, οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου μετά από πρόσκληση του προέδρου της κοινότητας, αποφάσισαν να αντιδράσουν με κάθε τρόπο!

Κατά τις εκτιμήσεις η αυριανή μέρα αν προκληθούν οι κάτοικοι με παρουσία συνεργείων κατεδάφισης, θα τολμήσουν αντιδράσεις με άγνωστα αποτελέσματα.

Ηδη από σήμερα το βράδυ θα υπαρχει έντονη περιφρούρηση όλης της περιοχής του Αρχαγγέλου, οι μετακινήσεις θα είναι δύσκολες και φυσικά το χωριό θα είναι σε περιφρούρηση και η είσοδος σε αυτό θα γίνεται μόνο μετά από ελέγχους!

Η αυριανή μέρα αν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφασίσει να υλοποιήσει τις αποφάσεις κατεδάφισης, απρόσμενα θα είναι τα γεγονότα.

Σημειώνεται πως η Αστυνομική Διεύθυνση έχει παρει ήδη μέτρα και οι αποφασεις είναι ήδη δεδομένες, ακόμη και με την χρήση ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων!

Νεα ενημέρωση

ΩΡΑ 20:15 – Πριν  από λίγο έγινε γνωστό πως ο δρόμος προς τα Στεγνά έχει κλείσει από κατοίκους του Αρχαγγέλου.

ΩΡΑ 21:00 – Τουλάχιστον 500 άτομα φαινεται και λεγεται πως έχουν ακροβολιστεί γύρω από τον δρόμο που οδηγεί από την Εθνική οδό προς τα Στεγνά

ΠΗΓΗ: skyrodos.gr

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη