FEATURED VIDEOS ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Γ.Νικητιάδης στο Notos News: Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει την ανοδική πορεία – Δεν θα έχουμε ανοιχτές αγκαλιές σε… καρεκλοθήρες (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Να κατατεθούν τα πορίσματα των ελέγχων για τις πολυεθνικές που επιβλήθηκαν πρόστιμα ζητά ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, που μίλησε στο Notos News για την ακρίβεια και την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται τρίτος στις δημοσκοπήσεις και φέρνει το ΠΑΣΟΚ μία ‘ανάσα’ από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, τόνισε ότι: ”Ο κόσμος κατάλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρότητα. Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να έχει μια ανοδική πορεία. Εμείς αντιπολιτευόμαστε με σοβαρό τρόπο και φρονώ ότι στις Ευρωεκλογές θα πάρουμε ένα πολύ υψηλό ποσοστό που θα διαμορφώσει πλέον, ξεκάθαρα την δύναμη που θα μπορέσει να αποτελέσει εναλλακτική κυβερνητική λύση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία”.

Ερωτηθείς σχετικά με ενδεχόμενες ‘συμπράξεις’ με άλλα κόμματα ή πρόσωπα, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως ”οι συμφωνίες σε στρογγυλά τραπέζια, δεν είναι κάτι που επιθυμεί ο κόσμος. Οι όποιες συνεργασίες, να γίνονται στην βάση. Δεν θα έχουμε ανοιχτές αγκαλιές σε… καρεκλοθήρες”. 

ΗΧΗΤΙΚΟ

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη