FEATURED ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίο στον συνεργάτη του alpha89,8 δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου: Ένας αθλητικός παρουσιαστής που άφησε εποχή…

Η οικογένεια του NOTOS NEWS 97,8 είναι συγκλονισμένη για την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου, οι εκπομπές του αναμεταδίδονταν καθημερινά από τον ALPHA 89,8 και την συχνότητα μας με ιδιαιτέρα μεγάλη επιτυχία .

Ο Γιώργος Γεωργίου απεβίωσε στις 5 Ιουνίου σε ηλικία 71 ετών, το πρωί της Δευτέρας. Ο δημοσιογράφος ήταν γνωστός για το έργο του στον αθλητικό χώρο και είχε αφήσει το στίγμα του με τις ατάκες του στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίαζε.

Το 2017, ο Γιώργος Γεωργίου είχε χάσει τον γιο του Τάσο, ο οποίος είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νόσο “αταξία του Φρίντριχ”. Αυτή η προσωπική τραγωδία είχε συγκλονίσει τον Γιώργο Γεωργίου και την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Γεωργίου επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του δημοσιογραφίας από το 1982. Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας “Ο Φίλαθλος”, που εκδίδετο από τον εκδότη Γιώργο Κουρή και διευθυνόταν από τον Νίκο Καραγιαννίδη. Επίσης, είχε συνεργαστεί με τα περιοδικά “Σύγχρονος Αθλητισμός” και “Forza”.

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη