ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ στον Άρη: Δυο αγωνιστικές σε όλους για τα μετάλλια – Κίνδυνος να μην έχει παίκτες στην πρεμιέρα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με δυο αγωνιστικές τον Άρη για την υπόθεση της παραλαβής των μεταλλίων των ηττημένων, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Με βάση την απόφαση τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές και τα 36 άτομα που ήταν δηλωμένα στο φύλλο αγώνα του τελικού (παίκτες, τεχνικό τιμ και όλοι οι άνθρωποι του πάγκου) με συνέπεια ο Άρης να κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μην έχει επαρκές ρόστερ να κατεβάσει στις δυο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, εφόσον παραμείνει η ποινή. Λέμε εφόσον γιατί οι ΄«κιτρινόμαυροι» θα καταθέσουν έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ελπίζοντας εκεί να ανατρέψουν την τιμωρία.

Θυμίζουμε πως όλα συνέβησαν στον τελικό τουΚυπέλλου Ελλάδας Betsson και την αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν έξαλλος με τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ και σε ένδειξη διαμαρτυρίας άπαντες αρνήθηκαν να παραλάβουν σε πρώτο χρόνο τα μετάλλια των φιναλίστ. Ωστόσο μετά την απονομή οι παίκτες του Άρη αποφάσισαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους και αυτό για να αποφύγουν την τιμωρία, που προβλέπει ο κανονισμός στην εν λόγω περίπτωση. Δηλαδή ποινή δύο αγωνιστικών.

Πλέον γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι πιθανό ο σύλλογος να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών, εφόσον η ΕΠΟ δεν υποχωρήσει στην έφεση που αναμένεται να καταθέσει ο σύλλογος. Όλα θα κριθούν στο προσεχές διάστημα και στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας, όπου και θα προσφύγουν οι «κιτρινόμαυροι». Δεν αποκλείεται, δε, αν και εκεί δεν δικαιωθούν να φτάσουν έως το CAS, κάτι που για την ώρα αποτελεί ενα πολύ μακρινό σενάριο.

Μπορεί να σου αρέσει

FEATURED Uncategorized ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος: Η ζωή, τα θαύματα και το μαρτύριο

Ευανθία Τασσοπούλου © Παρέχεται από: enikos.grΆγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος: Η ζωή, τα θαύματα και το μαρτύριο Τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου τιμάμε σήμερα,