FEATURED ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ

Από τον Εμπορικό Σύλλογο: Ζητείται παράταση είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και ασφαλιστικών εισφορών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου,  απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τους: Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών  κ. Κωστή Χατζηδάκη και την Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σύμφωνα με τις αποφάσεις: με αριθμό Α.1115/28.07.2023 (ΦΕΚ 4779 τεύχος Β’), με αριθμό Δ.15/Δ’/71184/4.08.2023 (ΦΕΚ 4933 τεύχος Β’) και με αριθμό Δ.15/Δ’/75452/30.08.2023 (ΦΕΚ 5269 τεύχος Β’), ορθώς δόθηκαν παρατάσεις καταβολής είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και ασφαλιστικών εισφορών έως και το τέλος Ιανουαρίου 2024, στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2023.

Δυστυχώς όμως, οι περισσότερες επιχειρήσεις αυτές είναι εποχιακές και η λήξη της παράτασης καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών τους, τις βρίσκει σε μία περίοδο όπου ούτε αντικείμενο εργασιών έχουν, ούτε τζίρο.

Γι’ αυτό ζητούμε την επέκταση της παράτασης των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων έως τις 31 Ιουλίου 2024 (δηλαδή επιπλέον 6 μήνες) έτσι ώστε οι επιχειρήσεις αυτές να βρίσκονται εν πλήρη λειτουργία εξυπηρετώντας στο ακέραιο τις βεβαιωμένες οφειλές τους.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ                                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ             

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη