FEATURED ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιδράσεις στη Λέρο για την κοπή δέντρου…

Νικος Ιγνατιδης

Σήμερα Δυστυχώς στην περιοχή του Κριθωνιου “θανατωθηκε” αναίτια, χωρίς καμμία προβλεπόμενη άδεια ακόμα ένα δέντρο του Νησιού μας….
Σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση του ΑΤ Λερου εσωσε την τιμή της Ελληνικής Αστυνομίας με την ΑΜΜΕΣΗ παρέμβαση της και την δίωξη προς τους υπεύθυνους αυτής της συνεχιζόμενης Τραγωδίας που πλήττει την εικόνα της Λερου.
Η Χώρα μας έχει Νόμους και τηρούνται, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για έναν απλό πολίτη ή τον πρώτο πολίτη του Νησιού.
Εχουμε την τύχη στο” τιμόνι” της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κω που ανήκουμε να βρίσκεται ένας Εξαιρετικός Ταξίαρχος που έχει καταφέρει πολλά και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα.
Ο Δήμαρχος Λερου αντί να δικαιολογήσει την πράξη του, κατέφυγε σε Μηνυτήρια αναφορά προς το πρόσωπό μου, θέλοντας έτσι να μας εκφοβίσει.
Μάλλον λάθος άνθρωπο διάλεξε…..
Όλοι μεγαλώνουμε Παιδιά και κάποια μέρα εγώ στο δικό μου όταν μου πει “τι έκανες εσύ μπαμπά για να σταματήσεις αυτό το κακο ” κάτι θα έχω να τις πω!!!
Τα μάτια μου εγώ σε αυτόν το Έγκλημα δεν θα τα κλείσω Πότε!!!
Ενημερώνω , ότι σήμερα το πρωί μου κατήγγειλαν το γεγονός και το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω το ΑΤ Λερου εάν ο Δήμος έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για αυτή την κοπή….Τωρα τον λογο εχει η Δικαιοσύνη….
Ναι στο Κλάδεμα με τήρηση των Μέτρων, παρουσία Γεωπονου, Όχι στον Αφανισμό των Δέντρων από το Νησι μας.
Η ΛΕΡΟΣ ήταν και είναι ευθύνη όλων μας να παραμείνει Πράσινο Νησί!!!!

Μπορεί να σου αρέσει

AUTO-MOTO FEATURED ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει
FEATURED ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν – «Χαμηλές πτήσεις» στην τελευταία δημοσκόπηση του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση για το 2021. Την ίδια ώρα βαθαίνει η οικονομική κρίση, ενώ η Τουρκία αναγκάζεται να στραφεί στη